+359 879 222 462
office@experts.bg

Д-р Любен Станев бе участник в IFS Conference (+ видео)

19.05.2016 г.

Втората IFS Conference България срещна бизнес, държава и сертификатори.

На 18-ти май, 2016 г. (сряда) се проведе IFS Conference. Конференцията се проведе за втора година в България. Събитието срещна представители на хранително-вкусовата промишленост с 10 лектора от държавната администрация, консултанти, сертификационни органи, доставчици на оборудване и представител на IFS Management.

На събитието бе споделен опит, тенденции и качествено know-how относно спазване държавните изисквания за безопасност на храните, тенденции при законопромени и всичко за международните стандарти за качество IFS.

Основна част в програмата бе отделена на възможностите, които сертификацията по стандарти за качество предоставя и как да бъдат използвани за по-добра работа с клиенти в страната и чужбина, отваряне на пазари в международни търговски вериги и оптимизиране на работните процеси при производство.

Събитието бе открито от Доц. д-р Тодорка Янковска-Стефанова, двм - Заместник изпълнителен директор на БАБХ, която призова бизнеса да обърне внимание на различните възможности за сертификация и спазване на изискванията за качество, за да си гарантират безпроблемна работа и бизнес резултати.

Участник в конференцията бе и д-р Любен Станев от EXPERTS.bg, който бе поканен да се произнесе по темата: „Използване на стандарти и сертификати за увеличаване продажбите и реклама”.

Отгкъс от презентацията на Д-р Любен Станев, председател на асоциация "Качество на живота" и брандинг експерт